kolombi_staging

Italisht për të gjitha nivelet

🕰️Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit🌞 e deri në 8:30 të pasdites🌝.👩‍🎓Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë📃👩‍🏫Mësimdhënie me interaktivitet dhe standard europian🇪🇺👩‍👩‍👧‍👦Grupe të vogla ose klasa individuale👩‍👧🚪Klasa fizike ose online👩‍💻 ℹ️Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë:☎️ 044 31 0813📱 069 67 10 513📧 info@kristoforkolombi.com📍 Rr. Elbasanit,…

Read article
Kurs gjuhe Norvegjisht

Përveç aureolave mahnitëse, Norvegjia renditet si një ndër vendet me standardin më të lartë të jetesës. 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐍𝐨𝐫𝐯𝐞𝐠𝐣𝐢𝐬𝐡𝐭 Për FEMIJË dhe të RRITUR🧔‍ Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites.Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtëMësimdhënie me interaktivitet dhe standard europianGrupe të vogla ose klasa individualeKlasa fizike ose…

Read article
Kurs gjuhe Italisht

Për FEMIJË dhe të RRITUR🧔‍ 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐡𝐭 Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites.Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtëMësimdhënie me interaktivitet e standard europianGrupe të vogla ose klasa individualeKlasa fizike ose onlinePër çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë: 044 31 0813…

Read article