Italisht për të gjitha nivelet

🕰️Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit🌞 e deri në 8:30 të pasdites🌝.👩‍🎓Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë📃👩‍🏫Mësimdhënie me interaktivitet dhe standard europian🇪🇺👩‍👩‍👧‍👦Grupe të vogla ose klasa individuale👩‍👧🚪Klasa fizike ose online👩‍💻 ℹ️Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë:☎️ 044 31 0813📱 069 67 10 513📧 info@kristoforkolombi.com📍 Rr. Elbasanit,…

Read article