Pikat tona të forta
 1. Cilësia e mësimdhënies
 2. Shërbim i përsosur
 3. Çmimet konkuruese
 4. Larmishmëri shërbimesh
 5. Ekskluzivitet për shumë kurse
Ofertat tona
 1. Përfito 250 euro bonus
 2. Sill një mik fito 50 euro
 3. Testi i përcaktimit falas
 4. Praktiko gjuhën e folur falas
 5. Studjo gjuhën jashtë dhe përfito 50% zbritje
Punësim
 1. Punësim ne Europë
 2. Oferta nga vendet skandinave
 3. Përfitoni nga punësimet në Call Center
 4. Fillo praktikën sa më parë
 5. Regjistrohu për konsulencë punësimi