Bamirësi

You are here:

Give to GROW together

Mbështetni “Kolombin” duke dhuruar libra apo sponsorizuar për kurse dhe aktivitete të ndryshme në shërbim të komunitetit tone. Mirepresim kontaktin tuaj !

“Kolombi” vazhdimisht organizon aktivitete bamiresie me kurstantet ne ndihme te komunitetit tone. (Dhuratat ne foto u pergatiten nga nxenesit tane ne ndihme te projekteve te Kryqit te Kuq per femijet ne nevoje)