Kurse përgatitore për provimet e maturës dhe lirimit

You are here:

Qëndra Amerikane e Kurseve “Kristofor Kolombi” ju ofron kurse profesionale për të gjithë
provimet e lirimit dhe të maturës me një standard shumë të lartë në mësimdhënie, orë                                                              të mjaftueshme, çmime konkurruese, me pedagogë të përkushtuar dhe të kualifikuar për                                                            të gjitha lëndët (Letërsi, Matematikë, Kimi & Biologji, Fizikë, Anglisht, Gjeografi, Histori,                                               i Ekonomi e Zbatuar, Sociologji, Frëngjisht, Italisht, etj.).

Mbi Mësimdhënien

Profesorët: Janë me eksperiencë të gjatë në mësimdhënie, me gradat më të larta akademike. Ata përdorin kërkimet më të fundit rezultative në metodologjitë e mësimdhënies, duke përfshirë edhe teknologjinë si mjet të domosdoshëm.

Ambientet: Mësimdhënia ndiqet në ambiente të krijuara sipas metodologjive bashkëkohore. Klasat janë të vogla në mënyrë që kursantët të praktikojnë sa më shumë gjatë mësimit.

Metodat: Ne ofrojmë metodat më të fundit, me një curriculum të gjithanshëm ndërdisiplinar, i cili i përshtatet kërkesave specifike të kursantëve, të përzgjedhura në bashkëpunim me institucionet arsimore.

Klasat: Organizohen me pjesëmarrje dinamike, me prezantime të vazhdueshme në fusha të ndryshme të dijes për të përsëritur njohuritë e dhëna.

Certifikata: Pas provimit përfundimtar kursanti pajiset me certifikatë, sipas vlerësimit standard. Certifikata njihet nga Ministria e Arsimit.

 

 

Regjistrimi

Testi falas: Studentët që fillojnë një nivel përveç atij A1, i nënshtrohen një testi përcaktues niveli  për të siguruar që studenti ndjek nivelin e duhur. Testi ofrohet falas.

Orari: Nga ora 7.00 am deri në orën 22.00 pm, nga e hëna në të diel. 

Grupet ndahen ne 4 lloje: 6-8 veta; 3-4 veta; 2 veta, dhe individual. Orari finalizohet me grupin sipas preferencave që secili ka. Kurset përshtaten sipas grupmoshave të ndryshme.

Çmimet: Janë tejet konkurruese krahasuar me standartin më të lartë të mësimdhënies. Pagesa bëhet në fillim të çdo niveli ose me 3 këste.  Tre seancat e para janë gjithmonë falas në mënyrë qe kursanti të bindet për cilësinë e shërbimit.

Oferta të larmishme: Për të qenë gjithmonë në dijeni të ofertave shikoni kategorinë e ofertave, na ndiqni në rrjetet sociale ose na kontaktoni.

.

Dëshironi të dini më tepër?
Plotësoni formën ose na telefononi në numrat tanë të telefonit.