Ofertat

You are here:

Kurse verore intensive

Kristofor Kolombi ofron kurse verore intensive për të gjitha moshat dhe nivelet.
Zgjidhni gjuhën që dëshironi dhe ejani sa më parë te Kristofor Kolombi!

 

Lexo më shumë 

 

 

KURSE FRENGJISHT

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh frëngjisht si gjuhë të huaj, Kristofor Kolombi ka hartuar kurset ideale për ty!

NIVEL FALAS

Në vendndodhjen e re ne ofrojmë kurs falas për ata që regjistrohen në një kurs.