Kurse Frengjisht

You are here:

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh frëngjisht si gjuhë të huaj, Kristofor Kolombi ka hartuar kurset ideale për ty! Ne ofrojmë:

📚Kurse për femijë🧒👧 dhe të rritur👱‍♀️🧔‍

🕰️Orare fleksibël në përputhje me nevojat dhe mundësitë tuaja që prej 9 të mëngjesit🌞 e deri në 8:30 të pasdites🌝.

👩‍🎓Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë📃

👩‍🏫Mësimdhënie interaktive dhe standard europian

👩‍👩‍👧‍👦Grupe të vogla ose klasa individuale👩‍👧

🚪Klasa fizike ose online👩‍💻

ℹ️ Për informacione të mëtejshme ose për pyetje mund të na kontaktoni në:

☎️ 044 31 0813

📱 069 67 10 513

📱 067 68 91 453

📧 info@kristoforkolombi.com

📍 Rr. Elbasanit, përballë Fakultetit Ekonomik

📍 Rr. Kosovareve, përballë Kompleksit Sportiv Dinamo

🌐www.kristoforkolombi.com

Shpërnda këtë postim
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp