Kurse verore intensive

Teksa pushimet verore afrohen, Kristofor Kolombi sugjeron mënyrën më të mirë për të mbajtur lidhjen me shkollën, në formë kreative dhe argëtuese. Te Kolombi do të mësojmë duke u zbavitur.

Kristofor Kolombi ofron kurse verore intensive për të gjitha moshat dhe nivelet.
Zgjidhni gjuhën që dëshironi dhe ejani sa më parë te Kristofor Kolombi!

Stafi ynë me përvojë dhe i kualifikuar do të sigurojë një mjedis të sigurt dhe mbështetës për fëmijët që të mësojnë, të argëtohen dhe të bëjnë miq të rinj.

Kursi do të zgjasë nga data 15 qershor deri në 15 shtator 2023. Ne ofrojmë:

✅ Aktivitete mësimore, argëtuese dhe krijuese;
✅Mësim për fëmijë të të gjitha grupmoshave;
✅Orare fleksible, paradite ose pasdite, nga e hëna në të enjte;
✅Mësim në grupe të vogla;
✅Seanca 90-minutëshe ose 120-minutëshe;
✅Kurse në të gjithë gjuhët, për vetëm 50€ në muaj;
✅ Argëtim;
✅Miqësi të reja;
✅ Staf i kualifikuar;
✅ Aktivitete te ndryshme.

ℹ️ Për informacione të mëtejshme ose për pyetje mund të na kontaktoni në:
☎️ 044 31 0813
📱 069 67 10 513
📱 067 68 91 453
📧 info@kristoforkolombi.com
📍 Rr. Elbasanit, përballë Fakultetit Ekonomik
📍 Rr. Kosovareve, përballë Kompleksit Sportiv Dinamo
🌐 www.kristoforkolombi.com