Italisht për të gjitha nivelet

You are here:

🕰️Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit🌞 e deri në 8:30 të pasdites🌝.
👩‍🎓Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë📃
👩‍🏫Mësimdhënie me interaktivitet dhe standard europian🇪🇺
👩‍👩‍👧‍👦Grupe të vogla ose klasa individuale👩‍👧
🚪Klasa fizike ose online👩‍💻

ℹ️Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë:
☎️ 044 31 0813
📱 069 67 10 513
📧 info@kristoforkolombi.com
📍 Rr. Elbasanit, përballë Fakultetit Ekonomik
📍 Rr. Kosovareve, përballë kompleksit sportiv Dinamo

Shpërnda këtë postim
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp