Kurs gjuhe Italisht

You are here:

👧Për FEMIJË🧒 dhe të RRITUR👱‍♀️🧔‍

🇮🇹 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐡𝐭

🕰️Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit🌞 e deri në 8:30 të pasdites🌝.
👩‍🎓Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtë📃
👩‍🏫Mësimdhënie me interaktivitet e standard europian🇪🇺
👩‍👩‍👧‍👦Grupe të vogla ose klasa individuale👩‍👧
🚪Klasa fizike ose online👩‍💻
ℹ️Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë:
☎️ 044 31 0813
📱 069 67 10 513
📧 info@kristoforkolombi.com
📍 Rr. Elbasanit, përballë Fakultetit Ekonomik
📍 Rr. Kosovareve, përballë kopleksit sportiv Dinamo

Shpërnda këtë postim
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp