Uncategorized

Mësues/e për gjuhën kineze

Shkolla Amerikane e Gjuhëve të Huaja “Kristofor Kolombi” kërkon të punësojë një mësues/e për gjuhën kineze. Kriteret: 1. Të jetë diplomuar për arsimin përkatës (specializimet në atë fushë përbëjnë avantazh). 2. Të ketë eksperiencë në mësimdhënie. Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV: • Nëpërmjet numrit të kontaktit: 069 67 10 513; • Në…

Read article
Kurs gjuhe Norvegjisht

Përveç aureolave mahnitëse, Norvegjia renditet si një ndër vendet me standardin më të lartë të jetesës. 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐍𝐨𝐫𝐯𝐞𝐠𝐣𝐢𝐬𝐡𝐭 Për FEMIJË dhe të RRITUR🧔‍ Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites.Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtëMësimdhënie me interaktivitet dhe standard europianGrupe të vogla ose klasa individualeKlasa fizike ose…

Read article
Kurs gjuhe Italisht

Për FEMIJË dhe të RRITUR🧔‍ 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐬𝐡𝐭 Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites.Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtëMësimdhënie me interaktivitet e standard europianGrupe të vogla ose klasa individualeKlasa fizike ose onlinePër çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë: 044 31 0813…

Read article
Kurs gjuhe Suedisht

Për FEMIJË dhe të RRITUR🧔‍ 𝐊𝐮𝐫𝐬 𝐠𝐣𝐮𝐡𝐞 𝐒𝐮𝐞𝐝𝐢𝐬𝐡𝐭 Mundësi oraresh që prej orës 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites.Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar jashtëMësimdhënie me interaktivitet dhe standard europianGrupe të vogla ose klasa individualeKlasa fizike ose online Për çdo paqartësi mund të na kontaktoni në një nga format më poshtë: 044 31…

Read article