Admin Kolombi

Mësues/e për gjuhën kineze

Shkolla Amerikane e Gjuhëve të Huaja “Kristofor Kolombi” kërkon të punësojë një mësues/e për gjuhën kineze. Kriteret: 1. Të jetë diplomuar për arsimin përkatës (specializimet në atë fushë përbëjnë avantazh). 2. Të ketë eksperiencë në mësimdhënie. Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV: • Nëpërmjet numrit të kontaktit: 069 67 10 513; • Në…

Read article
Kurse verore intensive

Kurse verore intensive Teksa pushimet verore afrohen, Kristofor Kolombi sugjeron mënyrën më të mirë për të mbajtur lidhjen me shkollën, në formë kreative dhe argëtuese. Te Kolombi do të mësojmë duke u zbavitur. Kristofor Kolombi ofron kurse verore intensive për të gjitha moshat dhe nivelet.Zgjidhni gjuhën që dëshironi dhe ejani sa më parë te Kristofor…

Read article
Kurse Frengjisht

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh frëngjisht si gjuhë të huaj, Kristofor Kolombi ka hartuar kurset ideale për ty! Ne ofrojmë: Kurse për femijë dhe të rritur🧔‍ Orare fleksibël në përputhje me nevojat dhe mundësitë tuaja që prej 9 të mëngjesit e deri në 8:30 të pasdites. Pedagogë të kualifikuar dhe trajnuar…

Read article
Nivel falas

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh një gjuhë të huaj, Kristofor Kolombi ka hartuar kurset ideale për ty! Në vendndodhjen e re ne ofrojmë kurs falas për ata që regjistrohen në një kurs: Kristofor Kolombi ofron: Kurse për femijë dhe të rritur🧔‍ Orare fleksibël në përputhje me nevojat dhe mundësitë tuaja që…

Read article