OFERTA

SUBJEKTI
OFERTAT:
Norvegjisht (10 Janar- 25 Janar 2017) Nëse regjistroheni për një nivel të Norvegjishtes (10% ulje). Ju mirëpresim!
Regjistroni një Mik (në vazhdim …) Ndihmoni një mikun tuaj duke e orientuar për shërbimet që ofron Kolombi dhe përfitoni një bonus (1500 Lekë) dhe miku juaj përfiton gjithashtu ulje 10 %.
Oferte për Grupe ( – në vazhdim…) Nëse regjistroheni në grup mbi pesë veta keni nje ofertë super speciale. Ju mirëpresim!
Ofertë për vitin e ri shkollor (OFERTE per FESTAT e VITIT te RI 2017 (~50% ULJE deri me 10 JANAR) Metodologji e avancuar, seanca intensive, çmime speciale & çertifikate per cdo kurs.GJUHET E HUAJA : Anglisht, Italisht, Frengjisht, Gjermanisht, Turqisht, Spanjisht, Rusisht, Greqisht, Japonisht, Norvegjisht, Hollandisht, Kineze, Shqip, Suedisht, Danisht, Bullgarisht, Arabisht, Maqedonisht, etj. ART, PROGRAME KOMPJUTERI: IT, Programe Grafike (AutoCad, Photoshop, Illustrator, Web Design), Programim, Linux, etj. KURSE PER KARRIEREN (sekretari, gjuhe biznesi, call center, komunikim, finance, lende mature apo universiteti, etj.) GEZUAR 2017 miq te dashur!
“Oferte për Fëmije” (1 Janar – 15 Janar 2017) për të gjitha gjuhet e huaja dhe kurset e artit apo informatikës përfitoni ulje speciale. Ju mirepresim.
“Study Abroad” Gusht- Shtator 2015 – Study Abroad – Itali (Rome) —me të njëjtën kosto u ofrojmë të njëjtin udhëtim në data të ndryshme GUSHT dhe SHTATOR —Detajet e Udhëtimit – Cmimi : 617 Euro (në vënd të 1234 Euro) përfshin:
kliko për më shumë >>>
Ofertë TOEFL /IELTS (5-15 JANAR) Përfitoni nga Oferta : 20 % ulje për TOEFL / IELTS. Mesimi zhvillohet me profesore që kanë dhënë mësim në Universitete prestigjioze Amerikane dhe Europiane dhe që mund të ju orientojne dhe për studime jashtë shtetit.
Bursa per Anglishte Ligjore (5 -15 Janar) reegjistrimi per “Legal English” – Njezet Bursa te plota per studentet e ekselences (me mesatare mbi 9.5) ne Fakultetin Juridik ne bashkepunim me Rektoratin e Universitetit te Tiranes (Kursi zgjat 3 muaj). Ne “Kristofor Kolombi” ne gjejmë gjithmone mundesine te kontribuojme per studentet e Shkelqyer.
kliko për më shumë >>>
Oferta për Ju! (28-29 Nëntor 2017) Frëngjisht/ Italisht / Spanjisht/ Gjermanisht, etj (te gjitha gjuhet te gjitha nivelet).Përfitoni deri me 50% ULJE
Bursa Studente Ekselence ( 5 Janar- 15 Janar 2017) “Kolombi” ofroi 15 bursa për studentët më të mirë të Shkollave te Mesme dhe te larta për kursin e tyre te preferuar
kliko për më shumë >>>
Përfitoni nga Oferta me speciale tek Kolombi : Regjistrohuni për të gjitha nivelet e një gjuhe të huaj dhe përfitoni 50% ulje nga të gjitha nivelet! Nxitoni të siguroni të ardhmen për veten apo ata që doni më shumë se veten!