Kurse verore intensive

Kurse verore intensive Teksa pushimet verore afrohen, Kristofor Kolombi sugjeron mënyrën më të mirë për të mbajtur lidhjen me shkollën, në formë kreative dhe argëtuese. Te Kolombi do të mësojmë duke u zbavitur. Kristofor Kolombi ofron kurse verore intensive për të gjitha moshat dhe nivelet.Zgjidhni gjuhën që dëshironi dhe ejani sa më parë te Kristofor…