Kurse Arti

“Kolombi” Ju ofron kurse Arti me  çmime konkuruese, me Pedagogë të përkushtuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie për lëndët përkatëse. Tek ne ju mund të zgjidhni të gjitha kurset e Artit (Pikturë, Skulpturë, Fotografi, Kërcim, Muzikë,etj) si për fëmijë edhe të rritur.   

BSG-Gallery-Dynamic-Drawing-class-21