Trajnime

SUBJEKTI
OFERTAT:
“Task Based” – Communication Skills (6-7 Dhjetor) Trajnim per profesoret ne Metodologjite Amerikane “Task Based” nga Dr. Laureta Mema. Mund te regjistroheni deri me 1 Dhjetor. Trajnimi zgjat dy dite dhe fokusohet ne aftesite komunikative ne klase. Ju mirëpresim!
“Study in USA” (22-23 Nentor) Trajnim per te gjithe kursantet qe duan te studjojne ne USA nga Stafi i Kolombit. Ju do te merrni te gjithe informacionin e deshiruar ne lidhje me aplikimin, bursat, studimet, etj. Ju mirepresim!
Trajnim per “Call Centers” (1-15 Nëntor ) Trajnim dy-javor per te gjithe ata qe duan te punojne ne Call Center sipas gjuheve perkatese. Trajnimi zhvillohet nga Stafi i “Call Centerave” te njohur qe interesohen per te punesuar te rinj. Ju mirëpresim!
Trajnim per IT/ web page (15-30 Tetor Nentor) Trajnim intensiv dy javor per te gjithe kursantet qe duan te permiresojne njohurite e tyre ne informatike dhe fushen e teknologjise.Ju mirepresim!
Trajnim per “Study Abroad” (15 Mai – 5 Qershor 2014) Përfitoni nga trajnimet tona te vazhdueshme per “Study Abroad” ne Europe dhe USA.
kliko për më shumë >>>
Trajnim per studime ne Gjermani (28 Tetor). Trajnim per te gjithe ata qe duan te informohen me shume per te studjuar apo punuar ne Gjermani. Ju mirepresim!
kliko për më shumë >>>
“Task Based Methodology” (1 -Qershor) Trajnim per metodologjine “Task Based” duke u fokusuar tek perpilimi i programit sipas standartit amerikan.
kliko për më shumë >>>
Trajnim per karrieren ( 15 Maj) “Kolombi” ofron trajnim per karrieren per kursantet tane dhe jo vetem. Konsulenca mundesohet nga Stafi yne prestigjioz.
Trajnim per karrieren ( 15 Maj) “Kolombi” ofron trajnim per karrieren per kursantet tane dhe jo vetem. Konsulenca mundesohet nga Stafi yne prestigjioz.
Trajnim per karrieren ( 15 Maj) “Kolombi” ofron trajnim per karrieren per kursantet tane dhe jo vetem. Konsulenca mundesohet nga Stafi yne prestigjioz.
Trajnim per karrieren ( 15 Maj) “Kolombi” ofron trajnim per karrieren per kursantet tane dhe jo vetem. Konsulenca mundesohet nga Stafi yne prestigjioz.
kliko për më shumë >>>
Përfitoni nga Oferta me speciale tek Kolombi : Regjistrohuni për të gjitha nivelet e një gjuhe të huaj dhe përfitoni 50% ulje nga të gjitha nivelet! Nxitoni të siguroni të ardhmen për veten apo ata që doni më shumë se veten!