Informatikë

Shërbimet për Studentët :
“Kolombi” Ju ofron kurse përgatitore për Informatikë me standart të pakrahasueshëm në mësimdhënie, seanca të mjaftueshme, çmime konkuruese, me Pedagogë të përkushtuar me eksperiencë në mësimdhënie për të gjitha kurset e Informatikës të cilët kanë përpiluar programe unike vetëm për Ju. Tek ne ju mund të zgjidhni të gjitha Programet e Informatikës:

informatike


Shërbimet për klientët:
Stafi ynë ndërton faqe webi me një cilësi të lartë.Ne ofrojmë:

 • Regjistrim domaini (.al .com, .org, .net, etj)
 • Mundësi zgjedhjeje midis një shumellojshmëri modelesh, ose dezinjem unik i faqes suaj
 • Website Dinamik i bazuar në CMS (Content Managment System)
 • Sistem i thjeshtë për tu përdorur si dhe trajnim për përdorimin e tij
 • Web Space dhe Trafik: unlimited
 • Menu me shumë nivele
 • Unlimited adresa e-maili account POP3, IMAP, webmail
 • Faqe multimediale me foto, video
 • Search Engine Friendly (E optimizuar për rezultate të mira në motorët e kërkimit)
 • Statistika dhe mundësi monitorimi
 • Formë kontakti (Mund të dërgosh e-mail direkt nga Faqja e Internetit)
 • Mundësi për të pasur përdorues të regjistruar me të drejta të veçanta
 • Faqe interneti me shumë gjuhë
 • Copywriting
 • MYSQL, PHP, XHTML, CSS, Javascript, Flash

Mbi Mësimdhënien

 • Profesorët tanë janë me eksperiencë të gjatë në mësimdhënie, me gradat më të larta akademike, të cilët përdorin kërkimet më të fundit rezultative në metodologjitë e mësimdhënies.
 • Mësimdhenia ndiqet në ambjente të formuluara sipas metodologjive boshkëkohore.
 • Pas provimit përfundimtar kursanti merr çertifikatë sipas vlerësimit standart.

Regjistrimi

 • Klasat variojnë nga ora 8.00 në orën 21.00 dhe grupi është nga gjashtë veta deri në dhjetë (ose grupe më të vogla individuale dhe sipas kerkeses). Orari finalizohet me grupin sipas preferencave.
 • Çmimet janë konkuruese krahasuar me standartin më të lartë të mësimdhënies. Pagesa bëhet në fillim të çdo kursi. Për të qenë gjithmonë në dijeni të ofertave tona vizitoni faqen tonë në facebook (https://www.facebook.com/KolombiShkollaAmerikane) apo nën kategorinë e ofertave tek webpage (www.kristoforkolombi.com).
 • Kursanti pajiset me rregulloren e shkollës si dhe planin mësimor në fillim të kursit