Dita Shqiptare

kristofor kolombi kultura shqiptare

Dita Shqiptare: E Shtunë ora 12.00 – 13.30. Ejani praktikoni Shqipen  me studentë të profileve të ndryshme. Atmosferë e relaksuar dhe zbavitëse. Të ftuar specialë.  Sponsorizuar nga “Kolombi”