Día del Español

Flamenco-in-Sevilla-Spain_Passion-and-love_5531 E Premte  ora 12.00 – 13.30. Ejani praktikoni Spanjishten  me studentë të profileve të ndryshme. Atmosferë e relaksuar dhe zbavitëse. Të ftuar specialë!   Sponsorizuar nga “Kolombi”