Kurse pregatitore për Maturë

  “Kolombi” Ju ofron kurse profesionale për  të gjitha Provimet e Maturës me një standart shumë të lartë në mësimdhënie, orë të mjaftueshme, çmime konkuruese, me Pedagogë të përkushtuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie për të gjitha lëndët (Letërsi, Matematikë, Kimi & Biologji, Fizikë, Anglisht, Ekonomi e Zbatuar, Gjeografi, Histori, Sociologji, Frëngjisht, Italisht, etj.). mature

Mbi Mësimdhënien

  • Profesorët tanë janë me eksperiencë të gjatë në mësimdhënie, me gradat më të larta akademike, të cilët përdorin kërkimet më të fundit rezultative në metodologjitë e mësimdhënies duke përfshirë edhe teknologjinë si mjet të domosdoshëm.
  • Mësimdhenia ndiqet në ambjente të formuluara sipas metodologjive boshkëkohore.
  • Pas provimit përfundimtar kursanti merr çertifikatë sipas vlerësimit standart.
 

Regjistrimi

  • Klasat variojnë nga ora 8.00 në orën 21.00 dhe grupi është nga gjashtë veta deri në dhjetë (ose grupe më të vogla individuale dhe sipas kerkeses). Orari finalizohet me grupin sipas preferencave.
  • Çmimet janë konkuruese krahasuar me standartin më të lartë të mësimdhënies. Pagesa bëhet në fillim të çdo kursi. Për të qenë gjithmonë në dijeni të ofertave tona vizitoni faqen tonë në facebook (https://www.facebook.com/KolombiShkollaAmerikane) apo nën kategorinë e ofertave tek webpage (www.kristoforkolombi.com).
  •  Kursanti pajiset me  rregulloren e shkollës si dhe planin mësimor në fillim të kursit