Regjistrohu

Qendra Kristofor Kolombi ju mundëson tani të bëni regjistrimin online.

Regjistrimi për një kurs në Qendrën Kristofor Kolombi është një proces i lehtë, i cili përshkon këto tre hapa si më poshtë:

Hapi 1: Plotëso formularin e regjistrimit.
Kjo do të ndihmojë të përshpejtojmë procesin, duke kursyer kohë kur të vini në recepsion. Nuk do të jetë i nevojshmëm plotësimi i një formulari tjetër.

Hapi 2Ejani në qendrën ku dëshironi të filloni kursin.
Nëse nuk jeni fillestar, do t’ju duhet të kryeni një test paraprak për të vlerësuar njohuritë tuaja në gjuhën angleze. Kostoja e testit është 600 lek dhe zgjat afërsisht rreth 30 – 45 minuta.
Bazuar në testin tuaj, stafi ynë do t’ju drejtojë të zgjidhni kursin e përshtatshëm për nivelin tuaj.

Hapi 3Zgjidhni kursin tuaj, bëni pagesën, dhe Suksese!

Emri*
Mbiemri*
Emaili*
Gjinia*
Mosha
Nr Kontakti
Shkolla ose vendi i punës
Keni qënë më parë në ndonjë kurs të qendrës Kristofor Kolombi?
Nëse PO, në cilin?
Për cilin Kurs jeni të interesuar të regjistroheni?*
Ditët e Preferuara*
Oraret e Preferuara 1*
Oraret e Preferuara 2
Zona ku banoni*
Nga keni degjuar për qendrën Kristofor Kolombi?  Miqtë Internet Fletushkat TV
Pse keni zgjedhur qendrën Kristofor Kolombi?  Programi Mësimor Cilësia e Shërbimeve Stafi Akademik Reputacioni
Komente Shtesë
captcha Shkruani Kodin