The Roundable

E Enjte, ora 12.00 – 13.30. Ejani praktikoni Anglishten me studentë të profileve të ndryshme. Atmosferë e relaksuar dhe zbavitëse. Të ftuar specialë.  Sponsorizuar nga “Kolombi”