La Lingua e Cultura Italiana!

unnamed (2)

 

E Martë ora 12.00 – 13.30. Ejani praktikoni Italishten me studentë të profileve të ndryshme. Atmosferë e relaksuar dhe zbavitëse. Të ftuar specialë.

 

Sponsorizuar nga “Kolombi”