La Table Francophone!

E Hënë ora 12.00 – 13.30.  Ejani praktikoni Frëngjishten me frankofonë të profileve të ndryshme. Atmosferë e relaksuar dhe zbavitëse. Te ftuar speciale! Sponsorizuar nga “Kolombi”